Να στείλετε μήνυμα
Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd
Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σπίτι >
Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Περίπου εμείς
Επαφές
Επαφές: Ms. Kayee Fan
Φαξ: 86-510-82713082
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd

Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd
Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd
Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd
Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd
Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd
Company Details

Καθιερωμένο το 2005, FSK έχει τείνει να είναι ένας από τους κύριους επαγγελματικούς προμηθευτές για τα ρουλεμάν σε όλο τον κόσμο. Υπερηφανευόμαστε για κάθε ενιαίο προϊόν που πωλούμε. Τα ρουλεμάν μας είναι στην καυτή πώληση με την καλύτερη ποιότητα και τη χαμηλή τιμολόγηση. Μπορείτε να ανακουφιστείτε και εμπιστεμένος μας για την επαγγελματικές φέρουσες τεχνολογία και την υπηρεσία μας, η φιλική αγγλόφωνη ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει με την εισαγωγή των διαδικασιών, των ερωτήσεων προϊόντων και της τεχνικής υποστήριξης. Και υποσχόμαστε να καταστήσουμε σας ή τον πελάτη σας υπερήφανους με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

 

FSK είναι ειδικό στα αυτόματα ρουλεμάν (ρουλεμάν πλημνών ροδών, τα ρουλεμάν φορτηγών, τα ρουλεμάν απελευθέρωσης συμπλεκτών και κ.λπ.), και διάσημα ρουλεμάν εμπορικών σημάτων όπως SKF, FAG, τη INA, NSK, NTN, NACHI, KOYO, TIMKEN, FYH κ.λπ., με τα είδη ρουλεμάν όπως τα βαθιά ρουλεμάν αυλακιού, με κωνικούς κυλίνδρους ρουλεμάν, κυλινδρικά ρουλεμάν κυλίνδρων, σφαιρικά ρουλεμάν κυλίνδρων, ρουλεμάν κυλίνδρων βελόνων, ρουλεμάν φραγμών μαξιλαριών, κεραμικά ρουλεμάν και κ.λπ., προσφέρουμε τα ρουλεμάν σε όλο τον κόσμο, ειδικά σε Σαουδάραβα - αραβικά, το Ιράν, τον Τούρκο, τη Ρωσική Ομοσπονδία, τη Βουλγαρία, τη Βραζιλία και το κ.λπ. Η ποιότητα και η τιμή μας ικανοποιούν τους όλους πελάτες μας και δημιουργούν την καλή επιχειρησιακή σχέση για το μακροπρόθεσμο.

 

 

Η μακροπρόθεσμη φέρουσα εμπειρία, η άριστη τεχνολογία ρουλεμάν, η επαγγελματική πώληση και η ομάδα μεταπώλησης, επαρκή αποθέματα, κανένα οποιοδήποτε διστάζουν να έρθουν σε επαφή με με μας τώρα!

OEM/ODM

Q: Παράδοση και μεταφορά

Υπάρχουν τρεις τρόποι να παραδοθούν τα αγαθά.
Κάποιος είναι σαφής, όπως DHL, το UPS, TNT και η Fedex. Η δαπάνη τους είναι από US$ 10.0/KG σε US$ 15.0/KG εάν πληρώνουμε το φορτίο στην Κίνα. Είναι καταλληλότερο λόγω από σπίτι σε σπίτι. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη σε μερικά αγαθά όπως λιγότερο από 20KG.
Άλλο είναι δέμα αέρα, πρέπει να πάτε στον αερολιμένα να πάρετε τα αγαθά youselves. Η δαπάνη είναι φτηνότερη από σαφής, αλλά πρέπει να πληρώσετε τις δαπάνες του εκτελωνισμού και πρέπει να πληρώσουμε τις δαπάνες της εκκαθάρισης των αγαθών, αυτές οι δαπάνες καθορίζονται το των οποίων βάρος ή όγκος είναι. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη στα αγαθά που είναι περισσότερο από 100KG.
Το υπόλοιπο ένα είναι ωκεάνια ναυτιλία, είναι μάλλον φτηνό, και θα διαρκέσει περίπου 15-30 ημέρες στο λιμένα εάν είστε στη Βόρεια Αμερική ή την Ευρώπη.
Γενικά, παραδίδουμε τα δείγματα από σαφή, όπως DHL, το UPS, TNT και η Fedex, και στέλνουμε τα αγαθά της διαταγής με την ωκεάνια ναυτιλία.

 

Q: Πληρωμή

 

Από αμετάκλητο L/C άμεσα, από T/T: 30% κατάθεση, ισορροπία 70% πριν από την αποστολή.

 

Q: Αξιώσεις και επιστροφές

 

Κανονικά, παίρνουμε πάντα την επιβεβαίωσή σας ενώπιον σας θέση μια διαταγή. Εάν υπάρχουν μερικά ελαττωματικά προϊόντα, μπορείτε να τα επιστρέψετε και θα κάνουμε τροποποιούμε για το φορτίο αυτών των ελαττωματικών προϊόντων. Βεβαίως, μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε για να αντικαταστήσετε αυτά τα ελαττωματικά προϊόντα το συντομότερο δυνατό. Θα πληρώσουμε όλων μεταφέρουμε για τους.

 

 

 

History

το 2005 12,24 επιδείξαμε στη 5η ΚΙΝΑ που η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, προωθεί την επιχείρηση της επιχείρησής μας, και τα πραγματοποιημένα καλά αποτελέσματα.
το 2006 7,15 έχουμε κερδίσει περισσότερους συνέταιρους για να επεκτείνουμε περαιτέρω τα κανάλια ανεφοδιασμού της επιχείρησης. Τώρα η επιχείρησή μου για να παρέχει SKF, FAG, INA, NTN, διεθνές εμπορικό σήμα.
το 2007 4,16 στο δεύτερο επιχειρησιακό έτος, έχουμε κερδίσει περισσότερους συνέταιρους για να επεκτείνουμε περαιτέρω τα κανάλια ανεφοδιασμού της επιχείρησης. Τώρα μπορώ να προσφέρω τα ρουλεμάν σε SUZUKI, Caterpillar, Ford.

το 2008 5,18 στα βιομηχανοποιημένα προϊόντα, έχουμε προσδιορίσει την ακόλουθη επιχείρηση, βαθιά ρουλεμάν αυλακιού, μυτερά ρουλεμάν κυλίνδρων, ρουλεμάν φραγμών μαξιλαριών, κυλινδρικά ρουλεμάν κυλίνδρων, σφαιρικά ρουλεμάν κυλίνδρων, ρουλεμάν κυλίνδρων βελόνων, ρουλεμάν πλημνών ροδών και ούτω καθεξής.

το 2009 6,26 που βλέπουμε το Αννόβερο Messe στη Γερμανία, προωθεί την επιχείρηση της επιχείρησής μας, και βρήκε περισσότερους συνεργάτες.
το 2010 9,30 παρουσιάζουμε στην ΚΙΝΑ που η ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΕΡΟΥΣΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ EXHIBTION, πήρε περισσότερη επιχείρηση.
το 2011 5,26 επισκεφτήκαμε το Αννόβερο Inudstries Messe πάλι, αναγνωρίζοντας την έλλειψη επιχείρησής μας. Πάρτε ακριβέστερες ιδέες για την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησής μας, που καινοτομεί την ιδέα.

 2012.8.21 θα επισκεφτούμε την ΈΚΘΕΣΗ MIDEST ανά το ζευγάρι και τη ΔΙΕΘΝΉ ΦΈΡΟΥΣΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑ EXHIBTION στη Σαγκάη, ελπίδα της ΚΊΝΑΣ που συναντούν όλους νέο και τους παλιούς φίλους μας.

Our Team
  • Επαγγελματική ομάδα RD
  • Ο περισσότερος σοβαρός-απασχολημένος εργαζόμενος
  • Επαγγελματική ομάδα πωλήσεων
  • Επαγγελματίας μετά από την ομάδα πώλησης