Να στείλετε μήνυμα
Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd
Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd
Ποιοτικός έλεγχος
Σπίτι >

Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd Ποιοτικός έλεγχος

Ποιοτικός έλεγχος
Επαφές
Επαφές: Ms. Kayee Fan
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε
Certificates
ΚΙΝΑ Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd certifications
Standard|t:CE Certification
Number:BVE0809185
Issue Date:2012-09-20
Expiry Date:2016-09-19
ΚΙΝΑ Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd certifications
Standard|t:ROHS Certification
Number:06003RH
Issue Date:2013-02-18
Expiry Date:2017-02-17
QC Profile

Διαδικασία ποιοτικού ελέγχου FSK

 • Κάθε φέρουσα επισκευή αρχίζει με μια λεπτομερή διαδικασία προκαταρκτικού ελέγχου που περιλαμβάνει μια εκτίμηση ζημιών, διαστατικές μετρήσεις, τις αναγνώσεις σκληρότητας και τις συστάσεις για τις διαδικασίες επισκευής. Οι τελικές επιθεωρήσεις εκτελούνται αφότου ολοκληρώνεται μια επισκευή και τεκμηριώνεται μαζί με τον προκαταρκτικό έλεγχο.
   
 • Το στοιχείο επιθεώρησης για κάθε ρουλεμάν είναι τεκμηριωμένο και μόνιμα καταγραμμένο. Επιπλέον, όλο το υλικό, επεξεργάζεται με θερμότητα και οι διαστατικές πιστοποιήσεις είναι τεκμηριωμένες και ανιχνεύσιμες στην προέλευσή τους.
   
 • Η πλήρης ικανοποίησή σας είναι η προτεραιότητα #1 μας. Ο αντίκτυπος που αντέχει τις υπηρεσίες στέκεται πίσω από την ποιότητά μας με την προσφορά μιας εξουσιοδότησης στις φέρουσες επισκευές και κατασκευασμένα τα συνήθεια ρουλεμάν μας.
   
 • Όλο το στοιχείο επιθεώρησης υποστηρίζεται μόνιμα καθημερινά σε μια ασφαλή, μακρινή θέση με τη στρατιωτική κρυπτογράφηση βαθμού. Το φέρον στοιχείο σας είναι διαθέσιμο για την αναφορά ανά πάσα στιγμή. Όλες οι πληροφορίες επιθεώρησης κρατιούνται εμπιστευτικές και διαβιβάζονται στο μακρινό κεντρικό υπολογιστή μας μέσω μιας εκατονεικοσαοκτάμπιτης σύνδεσης SSL.
   
 • Για να βοηθήσει να υποστηρίξει τις προσπάθειες ποιοτικής διαχείρισής του, το ρουλεμάν αντίκτυπου διατηρεί δύο καθαρά δωμάτια και η εργασία υπηρεσιών λίπανσής της εκτελείται κάτω από την κατηγορία 100 τους πάγκους ροής. Ο φέρων εξοπλισμός κατάστασης προόδου χρήσεων αντίκτυπου συμπεριλαμβανομένης της ψηφιακής λίπανσης & των ζυγίζοντας συστημάτων για να εξασφαλίσει το σωστά ποσό & το βάρος εισάγεται σε κάθε φέρον ρουλεμάν αντίκτυπου επαναλιπαίνει.

 

Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 0

 

Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 1Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 2